Waterbeheersing

Het beheersen van water wordt steeds belangrijker en krijgt zowel nationaal als internationaal steeds meer de aandacht. Tano Kunststof Techniek heeft een nationaal en een internationaal netwerk welke wij de komende jaren verder zullen uitbouwen. De producten van Tano Kunststof Techniek kunnen zo worden in gezet door onze klanten voor waterbeheersing.

Sinds de oprichting in 1995 is Tano Kunststof Techniek uit Dronten een begrip in de het bouwen van producten en apparaten voor waterbeheersing. Ook bij deze waterbeheersingsproducten staat kwaliteit en gebruikers gemak weer centraal. Een degelijke constructie in combinatie met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals HDPE kunststof en RVS 316, maken de producten van Tano Kunststof Techniek uitermate geschikt voor gebruik in waterbeheersing.

Wij zijn producent en leverancier in één en kunnen vrijwel alles van HDPE kunststof maken. Voor maatwerk en/of seriematige productie bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met uontwikkelen we graag nieuwe producten, die specifiek voor uw bedrijf of situatie nodig zijn. Zeer goede prijskwaliteit verhouding en de voordeligste leverancier voor uw spindelwandafsluiters.

Vraag een prijs aan
work with us

Let's work together

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form